Vas zanima kako optimizirana je vaša spletna stran?


Izpolnite brezplačni obrazec in ugotovite to že danes!  +

  Optimizacija spletnih stran je dandanes ključnega pomena. Hitrost, varnost ter dobra uporabniška izkušnja so ključ do tega, da vaši uporabniki še naprej obiskujejo vašo spletno stran. Izpolnite spodnji obrazec, in brezplačno bomo preverili kako hitra, varna in optimizirana je vaša spletna stran!


  Zakaj izpolniti obrazec?

  !

  Popolnoma brezplačno!

  !

  Hitro in enostavno, vpišete le email in spletni naslov!

  !

  Ugotovili boste, kaj na vaši spletni strani lahko izboljšate!

  Zakaj je SEO optimizacija spletne strani pomembna?

  +

  SEO (search engine optimization) ali optimizacija spletnih strani je postopek izboljšanja vidljivosti spletne strani znotraj spletnega iskalnika. Njen glavni namen je višja pozicija med najdenimi rezultati in posledično povečanje obiska.

  +

  Ker raziskave kažejo, da se 80% vseh klikov konca na prvi strani rezultatov, bo vaša spletna stran ali trgovina na katerikoli drugi strani že izgubila bitko za stranke.

  +

  V kolikor imate stran pozicionirani med rezultati na prvi strani, prejmete na spletno stran več obiskovalcev in posledično rabite vlagati manj v ostalo oglaševalske kanale.

  Proces spletne optimizacije

  Izdelamo načrt, ki bo prinesel dolgoročne in kvalitetne rezultate

   

  Pregled trenutnega stanja

  Ko prepoznamo ključne besede vase ponudbe, določimo še izhodišče spletnega mesta. Tu vzpostavimo parametre, s katerimi bomo merili uspeh optimizacije.

  On-site optimizacija

  Za dobro uvrstitev v iskalnikih, je pomembna tehnična izpravnost spletnega mesta. V tem koraku poskrbimo za optimizacijo meta naslovov, meta opisov, optimizacijo naslovov, urejanje navigacije in notranjih povezav mnogo drugega.

  Grajenje kvalitetnih povezav

  Ko je spletno mesto tehnično izpopolnjeno, je na vrsti Off-site optimizacija. V tem koraku za vas pišemo članke in jih objavljamo na naših visoko uvrščenih straneh. Hkrati ustvarjamo skupnosti spletnih povezav, ki bodo iz različnih koncev medmrežja vodila prav k vam.

  Izdelava poročila

  Konec slehernega meseca izdajamo precizna poročila o napredku optimizacije na posamezno besedo in porastu obiskanosti vašega spletnega mesta.

  Optimizacija spletnih strani

  ON-site optimizacija

  On-site optimizacija strani se izvaja na sami spletni strani. V procesu naredimo na spletnem mestu tako vsebinske kot tudi tehnične spremembe.

  Po opravljeni začetni analizi panoge in vaše spletne strani je na vrsti poseg v samo spletno stran. Brez, da bi ogrozili dobro uporabniško izkušnjo, na spletni strani poskrbimo za različne SEO elemente.

  On site optimizacija
  Off site optimizacija

  OFF-site optimizacija

  Off-site optimizacija strani se ukvarja z vsem, kar se dogaja izven vaše spletne strani.Tu torej govorimo o zunanjih dejavnikih, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnih rezultatih. Predvsem gre za izgradnjo zunanjih povezav, ki lahko prihajajo iz več virov.

  Off-site optimizacija je veliko bolj zahtevna kot On-site, saj jo je potrebno izvajati postopoma, obenem pa jo je potrebno sproti spreminjati in prilagajati novim Googlovim algoritmom.

  +

  Prednosti

  Uporabniki bolje zaupajo stranem, ki visoko rangirajo. Pojavljanje spletne strani na prvih straneh poveča obisk in prihrani pri spletnem oglaševanju. Optimizacija je relativno ugodna v primerjavi z ostalimi vrstami oglaševanja.

  Slabosti

  Spletna optimizacija je dolgotrajen in zapleten postopek. Potrebno je ažurno delo in dosežene rezultate je potrebno redno vzdrževati. Rezultati niso vidni tako, vendar se pokažejo v obdobju parih mesecov.
  !

  Opozorilo

  NE uporabljajte nelegalnih metod za boljše pozicioniranje v iskalnikih, čeprav je morda ugodneje in so rezultati hitreje vidni.
  Prej kot slej vas bodo odkrili in vašo stran kaznovali z izbrisom iz iskalnega indeksa!

  cta-ste-videli-zadosti

  cta-zacnimo-projekt

  adminOptimizacija spletnih strani | Vragec.si