Izdelava spletne trgovine


Nakupovalna izkušnja, ki si jo bodo Vaše stranke zapomnile.

+

Kot vodilni ponudnik izdelave spletnih trgovin v Sloveniji zagotavljamo preizkušene in kvalitetne rešitve, ki prinašajo merljive učinke.

+

Poskrbimo za celoten proces izdelave učinkovite spletne trgovine. Tako lahko svoj čas, posvetite ostalim stvarem.

down arrow

Do spletne trgovine le v parih korakih

Temelj vsakega projekta je dober načrt

 

Pregled in analiza trga

S pomočjo naprednih orodij pregledamo trg se z vami posvetujemo o grobi zasnovi spletne trgovine. Prisluhnemo vašim željam, obenem pa vas usmerimo v pravilno smer.

Načrtovanje sistema

Smo metodični in natančni, zato brez izjeme načrtujemo. V tem koraku se osredotočimo predvsem na učinkovitost in uporabniško izkušnjo spletne trgovine.

Oblikovanje in izdelava

Ker so naši oblikovalci pravi umetniki, izdelamo grafično podobo s katero poskrbimo, da bo vaša trgovina izstopala. Trgovino postavimo na testne strežnike in vam z razkritjem njenega razvijanja omogočimo polno sodelovanje ter učenje nadaljnjega upravljanja.

Testiranje

Pred objavo spletne trgovine se posvetimo še zadnjemu vendar zelo pomembnemu koraku – testiranje. Ta vitalen korak, poskrbi, da vaša trgovina izgleda in deluje vrhunsko na vseh napravah!

Vzlet

V zadnji fazi poskrbimo za on-site in off-site optimizacijo, ki zagotovi, da vaša spletna trgovina hitreje pride na prvo stran Googla. Naše sodelovanje se po objavi trgovine ne zaključi-vedno vam bomo stali ob strani ter nudili brezplačno pomoč in svetovanje.

Izdelava učinkovite spletne trgovine je le začetek

Ker je uspešnost in rast vaše trgovine v veliki meri odvisna od tega kako enostavno vas vaši potencialni kupci na spletu najdejo.

S pomočjo Google in Facebook oglaševanja, ter optimizacijo spletne trgovine vam zagotovimo večji obisk potencialnih kupcev.

Poleg priprave oglaševalskih kampanj, pa vam tudi pomagamo izdelati prodajni načrt in priskrbimo orodja in znanje s katerim boste lahko vaše potencialne kupce enostavno spremenili v zveste stranke.

Rast spletne trgovine
Cena spletne trgovine

Kaj pa cena?

Cena izdelave spletne trgovine je odvisna od številnih stvari. Ker izdelujemo spletne trgovine po meri, se moramo za točno izdelavo ponudbe sprva pogovoriti o samem projektu. Ko vemo več o vaših željah lahko postavimo končno ceno in tako poskrbimo, da ne pride do neprijetnih presenečenj.

Cena je v veliki meri odvisna od števila izdelkov, plačilnih sredstev, ali ima stran večjezičnost, ter ostalih specifičnih želja. Projekt vedno zastavimo tako, da za postavljeno ceno dobite čim več!

Izpolnite naš spletni obrazec in odgovorili vam bomo najkasneje v roku delovnega dneva.

Enostavna administracija

Naš sistem za samostojno urejanje Vam omogoča enostavno dodajanje novih izdelkov, spremembe cen, sprejemanje naročil…
Dodate lahko neomejeno število uporabnikov in tako delo enostavno razdelite.
Vsa naročila je možno spremljati tako, da natančno veste, kako je kupec našel vašo stran in kupljeni produkt. Po končanem naročilo lahko kar iz administracije ustvarite račun, ki se avtomatsko pošlje tako kupcu kot tudi računovodstvu.

Integracija sodobnih plačilnih sistemov

Spletna trgovina je uspešna le če omogoča hitro konverzijo potencialnih kupcev do končnega nakupa.
Ljudje smo si različni in več plačilnih sistemov ko ponudite, več strankam ste ustregli.
Zaradi tega nudimo poleg klasičnih plačilnih možnosti, kot sta plačilo po predračunu in plačilo po povzetju, tudi integracijo sodobnih plačilnih možnosti, kot je moneta, paypal, plačilo s kreditnimi karticami…

Elementi uspešne spletne trgovine

Avtomatizacija prodaje

Spletna trgovina mora biti zasnovana tako, da imate z njo karseda malo dela.
Naše trgovine omogočajo avtomatsko izdajo računov, sinhronizacijo z računovodskimi programi, izvoz podatkov za dostavne službe, obveščanje kupcev o stanjih naročila preko smsov…
Imate več tisoč izdelkov in se sprašujete kako dolgo bo trajal vnos? Z našim orodjom za uvoz izdelkov to traja le par minut.

Pospešovanje prodaje

Časi, ko je trgovina prodajala sama od sebe so mimo. Za uspešno spletno trgovino je komunikacija v z kupci vitalnega pomena.
Kupce lahko enostavno obveščate o aktualni ponudbi preko avtomatiziranih email ali sms sporočil. Želite morda kupcem ponuditi opcijo darilnega zavijanja, nakupa darilnih bonov in jim ponuditi darilo ob končanem nakupu? Z našim sistemom je vse to mogoče.

Nekaj zadnjih

Planika Turnišče d.o.o.

Izdelava spletne strani planika.si

Spletna stran Planika.si

Sodelovati s podjetjem Vragec je prav vražje saj se vse ideje v zelo kratkem času in veliko učinkovitostjo spremenijo v življenje.
Vse naše ideje in napotke so pri Vragec.si spremenili v vizualno predstavitev na zelo visokem kvalitetnem nivoju, tako da bodo naši končni kupci prenovo prav gotovo dobro sprejeli.

Hamdi Muratagić

5
2014-11-29T15:25:21+01:00

Hamdi Muratagić

Spletna stran Planika.siSodelovati s podjetjem Vragec je prav vražje saj se vse ideje v zelo kratkem času in veliko učinkovitostjo spremenijo v življenje. Vse naše ideje in napotke so pri Vragec.si spremenili v vizualno predstavitev na zelo visokem kvalitetnem nivoju, tako da bodo naši končni kupci prenovo prav gotovo dobro sprejeli.

Peleti 1A

Peleti1a izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina Peleti1a.si

Večina ponudnikov je imela pri izdelavi spletne trgovine pogoj kasnejše plačevanje mesečne najemnine. To seveda ni velja za Vragec.si in to, meni kot "novopečenemu" podjetniku, ki začenja svojo poslovno pot z majhnim proračunom, veliko pomeni.
Pri izdelavi spletne trgovine so na vsako željo oziroma problem ponudili več možnih rešitev, obenem pa dali velik poudarek na celostno podobo spletne trgovine pri čimer pa so pokazali še neverjetno mero inovativnosti.

Gregor Cerar

2015-07-21T15:59:25+02:00

Gregor Cerar

Spletna trgovina Peleti1a.siVečina ponudnikov je imela pri izdelavi spletne trgovine pogoj kasnejše plačevanje mesečne najemnine. To seveda ni velja za Vragec.si in to, meni kot "novopečenemu" podjetniku, ki začenja svojo poslovno pot z majhnim proračunom, veliko pomeni. Pri izdelavi spletne trgovine so na vsako željo oziroma problem ponudili več možnih rešitev, obenem pa dali velik poudarek na celostno podobo spletne trgovine pri čimer pa so pokazali še neverjetno mero inovativnosti.

Spletna trgovina Best4Pet.eu

Spletna trgovina Best4Pet.eu

V treh besedah:-PROFESIONALNO, -PRIJAZNO, -HITRO in UGODNO
..no pa v štirih!
Enostavno odlično. V zelo kratkem času jim je uspelo realizirati izjemen projekt.
Odzivni čas zelo kratek, inovativnost ter ideje pa na visokem nivoju.
Iskreno: Razvadili so me. Večino odločitev sem prepustil kar njim!

Milan Prajner

2015-08-06T12:13:40+02:00

Milan Prajner

Spletna trgovina Best4Pet.euV treh besedah:-PROFESIONALNO, -PRIJAZNO, -HITRO in UGODNO ..no pa v štirih! Enostavno odlično. V zelo kratkem času jim je uspelo realizirati izjemen projekt. Odzivni čas zelo kratek, inovativnost ter ideje pa na visokem nivoju. Iskreno: Razvadili so me. Večino odločitev sem prepustil kar njim!

Elektronika varilne tehnike d.o.o.

elvarte-mnenje

Spletna stran Elvarte.si

S podjetjem smo lahko hitro stopili v kontakt, hitro so razumeli kaj hočemo, znali so nam svetovati s svojimi odličnim idejami, tako smo v zelo kratkem času naredili res vrhunsko spletno stran. Všeč nam je dejstvo, da so cenovno ugodni in se pri njih ne skrivajo drobne pasti glede stroškov postavitve in podobnih dodatnih stroškov. S tako korektnim odnosom in z res odličnimi idejami vam zlahka priporočamo vrhunske mojstre v pripravi in postavitvi spletnih strani in trgovin Vragec.si.

Brigita Sladič

5
2014-11-29T15:20:04+01:00

Brigita Sladič

Spletna stran Elvarte.siS podjetjem smo lahko hitro stopili v kontakt, hitro so razumeli kaj hočemo, znali so nam svetovati s svojimi odličnim idejami, tako smo v zelo kratkem času naredili res vrhunsko spletno stran. Všeč nam je dejstvo, da so cenovno ugodni in se pri njih ne skrivajo drobne pasti glede stroškov postavitve in podobnih dodatnih stroškov. S tako korektnim odnosom in z res odličnimi idejami vam zlahka priporočamo vrhunske mojstre v pripravi in postavitvi spletnih strani in trgovin Vragec.si.
5
2

cta-ste-videli-zadosti

cta-zacnimo-projekt

adminIzdelava spletnih trgovin | Vragec.si