Izdelava spletnih strani


Naše spletne strani so vaš ponos.

+

Ne bi bilo odlično, če bi vse od gostovanja, oblikovanja in izdelave kot tudi oglaševanja našli na enem mestu?
Pri nas to dobite. Poskrbimo za celoten proces izdelave učinkovite spletne strani. Tako lahko svoj čas, posvetite ostalim stvarem.

+

Bistvenega pomena je, da ste prisotni na svetovnem spletu in da vaša spletna stran na vas meče dobro luč, tako da lahko kupci, morebitni zaposleni, poslovni partnerji in morda celo vlagatelji, hitro in brez težav dostopajo do informacij o vašem podjetju ter o izdelkih ali storitvah, ki jih ponujate.

Zahtevaj ponudbo!

down arrow

Do spletne strani le v parih korakih

Temelj vsakega projekta je dober načrt

 

Pregled in analiza trga

Naš temelj je vedno bil preučevanje in analiza trga ter vaše konkurence – to pa obvezno vključuje tudi vaše znanje in želje.

Načrtovanje sistema

Smo metodični in natančni, zato brez izjeme načrtujemo. V tem koraku se osredotočimo predvsem na učinkovitost in uporabniško izkušnjo spletne strani.

Oblikovanje in izdelava

Izdelamo estetsko vizijo, nato pa jo z vašo pomočjo oblikujemo do popolnosti. Postavimo jo na testne strežnike in vam z razkritjem njenega razvijanja omogočimo polno sodelovanje ter učenje nadaljnjega upravljanja.

Testiranje

Pred objavo spletne strani se posvetimo še zadnjemu vendar zelo pomembnemu koraku – testiranje. Ta vitalen korak, poskrbi, da vaša spletna stran izgleda in deluje vrhunsko na vseh napravah!

Vzlet

V zadnji fazi poskrbimo za on-site in off-site optimizacijo, ki zagotovi, da vaša spletna stran hitreje pride na prvo stran Googla. Naše sodelovanje se po objavi strani ne zaključi-vedno vam bomo stali ob strani ter nudili brezplačno pomoč in svetovanje.

Izdelava učinkovite spletne strani je le začetek

Ker je uspešnost in rast vaše spletne v veliki meri odvisna od tega kako enostavno vas vaši potencialni kupci na spletu najdejo.

S pomočjo Google in Facebook oglaševanja, ter optimizacijo spletne strani vam zagotovimo večji obisk potencialnih kupcev.

Poleg priprave oglaševalskih kampanj, pa vam tudi pomagamo narediti prodajni načrt in priskrbimo orodja in znanje s katerim boste lahko vaše potencialne kupce enostavno spremenili v zveste stranke.

Rast spletne strani
Cena izdelave spletne strani

Kaj pa cena?

Cena izdelave spletne strani je odvisna od številnih stvari. Ker izdelujemo spletne strani po meri, se moramo za točno izdelavo ponudbe temeljito pogovoriti o samem projektu. Ko vemo več o vaših željah lahko postavimo končno ceno in tako poskrbimo, da ne pride do neprijetnih presenečenj.

Cena je v veliki meri odvisna od zahtevnosti grafične podobe, številu podstrani, ali ima stran večjezičnost, ter ostalih specifičnih želja.

Izpolnite naš spletni obrazec in odgovorili vam bomo najkasneje v roku delovnega dneva.

Enostavna administracija

Za urejanje spletne strani ali trgovine, ne potrebujete najemati programerjov ali oblikovalcev. Naš sistem za urejanje vsebine Vam omogoča, da svojo spletno stran uredite sami, potrebujete le dostop do interneta, zato lahko stran urejate kadarkoli in kjerkoli. Tako prihranite veliko denarja in časa, spremembe na spletni strani pa so vidne takoj, ko to želite.

Odlična uporabniška izkušnja

Uporabniška izkušnja spletne strani je izkušnja obiskovalca, ko pride na spletno stran. Kako kako dobro se znajde med navigacijo, kako hitro in na kakšen način pride do želenih informacij in seveda kako všečna se mu zdi spletna stran. Spletno stran zasnujemo tako, da uporabnik pride enostavno in s čim manj kliki do informacij, ki jih potrebuje.

Elementi uspešne spletne strani

Odziven dizajn

Ste že poskušali z vašim pametnim telefonom brskati po navadni spletni strani? Ogromno povečovanja, drsenja levo in desno..Muka.
Z odzivnim dizajnom poskrbimo, da ima vsak obiskovalec spletne strani najbolšo možno izkušnjo in to ne glede nato, s katero napravo brska po spletni strani.

Optimizacija za iskalnike

Imate super spletno stran klicov pa od nikoder? Ste preverili kako visoko ste uvrščeni na iskalnikih? Vas potencialne stranke lahko sploh najdejo?
Brez ogrožanja funkcionalnosti in izgleda strani, poskrbimo za spremembe, s katerimi vas bo Google uvrstil višje, posledično pa boste na stran prejeli več obiska.

Nekaj zadnjih

Planika Turnišče d.o.o.

Izdelava spletne strani planika.si

Spletna stran Planika.si

Sodelovati s podjetjem Vragec je prav vražje saj se vse ideje v zelo kratkem času in veliko učinkovitostjo spremenijo v življenje.
Vse naše ideje in napotke so pri Vragec.si spremenili v vizualno predstavitev na zelo visokem kvalitetnem nivoju, tako da bodo naši končni kupci prenovo prav gotovo dobro sprejeli.

Hamdi Muratagić

5
2014-11-29T15:25:21+01:00

Hamdi Muratagić

Spletna stran Planika.siSodelovati s podjetjem Vragec je prav vražje saj se vse ideje v zelo kratkem času in veliko učinkovitostjo spremenijo v življenje. Vse naše ideje in napotke so pri Vragec.si spremenili v vizualno predstavitev na zelo visokem kvalitetnem nivoju, tako da bodo naši končni kupci prenovo prav gotovo dobro sprejeli.

Peleti 1A

Peleti1a izdelava spletne trgovine

Spletna trgovina Peleti1a.si

Večina ponudnikov je imela pri izdelavi spletne trgovine pogoj kasnejše plačevanje mesečne najemnine. To seveda ni velja za Vragec.si in to, meni kot "novopečenemu" podjetniku, ki začenja svojo poslovno pot z majhnim proračunom, veliko pomeni.
Pri izdelavi spletne trgovine so na vsako željo oziroma problem ponudili več možnih rešitev, obenem pa dali velik poudarek na celostno podobo spletne trgovine pri čimer pa so pokazali še neverjetno mero inovativnosti.

Gregor Cerar

2015-07-21T15:59:25+02:00

Gregor Cerar

Spletna trgovina Peleti1a.siVečina ponudnikov je imela pri izdelavi spletne trgovine pogoj kasnejše plačevanje mesečne najemnine. To seveda ni velja za Vragec.si in to, meni kot "novopečenemu" podjetniku, ki začenja svojo poslovno pot z majhnim proračunom, veliko pomeni. Pri izdelavi spletne trgovine so na vsako željo oziroma problem ponudili več možnih rešitev, obenem pa dali velik poudarek na celostno podobo spletne trgovine pri čimer pa so pokazali še neverjetno mero inovativnosti.

Spletna trgovina Best4Pet.eu

Spletna trgovina Best4Pet.eu

V treh besedah:-PROFESIONALNO, -PRIJAZNO, -HITRO in UGODNO
..no pa v štirih!
Enostavno odlično. V zelo kratkem času jim je uspelo realizirati izjemen projekt.
Odzivni čas zelo kratek, inovativnost ter ideje pa na visokem nivoju.
Iskreno: Razvadili so me. Večino odločitev sem prepustil kar njim!

Milan Prajner

2015-08-06T12:13:40+02:00

Milan Prajner

Spletna trgovina Best4Pet.euV treh besedah:-PROFESIONALNO, -PRIJAZNO, -HITRO in UGODNO ..no pa v štirih! Enostavno odlično. V zelo kratkem času jim je uspelo realizirati izjemen projekt. Odzivni čas zelo kratek, inovativnost ter ideje pa na visokem nivoju. Iskreno: Razvadili so me. Večino odločitev sem prepustil kar njim!

Elektronika varilne tehnike d.o.o.

elvarte-mnenje

Spletna stran Elvarte.si

S podjetjem smo lahko hitro stopili v kontakt, hitro so razumeli kaj hočemo, znali so nam svetovati s svojimi odličnim idejami, tako smo v zelo kratkem času naredili res vrhunsko spletno stran. Všeč nam je dejstvo, da so cenovno ugodni in se pri njih ne skrivajo drobne pasti glede stroškov postavitve in podobnih dodatnih stroškov. S tako korektnim odnosom in z res odličnimi idejami vam zlahka priporočamo vrhunske mojstre v pripravi in postavitvi spletnih strani in trgovin Vragec.si.

Brigita Sladič

5
2014-11-29T15:20:04+01:00

Brigita Sladič

Spletna stran Elvarte.siS podjetjem smo lahko hitro stopili v kontakt, hitro so razumeli kaj hočemo, znali so nam svetovati s svojimi odličnim idejami, tako smo v zelo kratkem času naredili res vrhunsko spletno stran. Všeč nam je dejstvo, da so cenovno ugodni in se pri njih ne skrivajo drobne pasti glede stroškov postavitve in podobnih dodatnih stroškov. S tako korektnim odnosom in z res odličnimi idejami vam zlahka priporočamo vrhunske mojstre v pripravi in postavitvi spletnih strani in trgovin Vragec.si.
5
2

cta-ste-videli-zadosti

cta-zacnimo-projekt

adminIzdelava spletnih strani | Vragec.si